Camping Pouylebon

Camping Pouylebon ligt in het departement Gers in een vallei rondom een oude Gascogne boerderij. Het is een familie camping met privé zwembad en uitzicht over het glooiende landschap.

 

De Gers staat bekend om zijn klimaat, gastronomie met beroemde keuken met verse producten, zijn landschap en zijn afwisselende plaatselijke rijke erfgoed (bastides, castelnaux).Wij zijn Job en Dominique.

 

Welkom bij camping Pouylebon.

 

Eind maart zijn wij vanuit Amsterdam verhuisd naar Pouylebon en een nieuw avontuur begonnen in Frankrijk. Wij hebben camping Pouylebon overgenomen en hopen jullie binnenkort bij ons te mogen begroeten.

 

Hopelijk tot gauw in Pouylebon.


 

De camping ligt in het hart van de Gascogne. De Gascogne zal u verleiden door zijn gastvrijheid en zijn veelvoudige, charmante aantrekkelijkheid.


Een aantal dorpen zijn geclassificeerd tot "Mooiste dorpen van Frankrijk" oa Fourcès, Larressingle, Lavardens, Montréal-du-Gers en Sarrant.De GR653 tussen Arles en St Jean pied de Port, een van de belangrijkste wandelwegen naar St Jacques de Compostella gaat langs de camping. U kunt van deze GR653 gebruik maken en zo de landschappelijke bekoring ontdekken.

 

Voor meer wandelingen gaat u naar:

www.randonnee.tourisme-gers.com
"Les tables du Gers" biedt u altijd de meest smakelijke recepten aan.

Laat u verleiden door de buitengewone gastronomie, gerealiseerd door de plaatselijke producten die alle monden tevreden stelt.

 

Voor meer informatie gaat u naar:

www.restaurant.tourisme-gers.com
Wij zijn oa lid van GGG, SVR, ACSI, ANWB, ANCR, Gîte de France

GGG, Goede Gastvrije Groene camping's ; De GGG is een samenwerkingsverband van kleine campings in Zuid Frankrijk met Nederlands sprekende eigenaar. We hebben gezamenlijk een folder en website. Elke camping ligt op een paar uur rijden van de volgende camping.

 

Voor volledige informatie bezoekt u de website www.ggg-campings.com

 

In het laagseizoen hanteren we, op vertoon van de folder, bij aankomst, een gezamenlijk voordeel tarief.

OPENINGSTIJDEN ZIJN : VANAF 15 APRIL T/M 15 OKTOBER

Het laten staan van uw caravan of camper is niet toegestaan vanaf 15 oktober tot en met 15 April.